Området

Området omkring huset er enestående med ro og mulighed for at nyde naturen. Suset i trætoppene og nattergalesang er helt specielt for stedet. Her er langt mellem sommerhusene, hvilket giver en fornemmelse af at være midt i skoven med sitkagraner og birketræer.

På Læsø kan man opleve en fantastisk natur, som er helt usædvanlig. Kattegat omkredser øen, og på Læsø opleves havet, lyset og himmelen så intens og så specielt, som ingen andre steder.

Kun 5% af Læsø er bebygget. Resten er natur og ligger stort set uberørt, og her finder man en mangfoldighed af dyreliv. En tur på cykel gennem plantage og skov til stranden er en helt unik oplevelse.

Læsø’s forskelligartede natur er et paradis for fugle. På den sydlige del af øen på strandene ses titusinder af vadefugle, ænder, gæs, terner, måger, ryler og klyder. Havet og kysterne omkring Læsø byder også på muligheden for at se sæler. Især på den nordøstlige del af Læsø. Der er en bestand på omkring 600-800 sæler ved Læsø.

Nærmeste indkøbsmulighed er i Byrum centrum 1 km fra huset, hvor øens største Brugsforretning ligger med et stort udvalg af alle dagligvarer.

I hele sommerperioden er der på Læsø tradition for at sælge friske kartofler, æg, løg, asparges, kantareller og flere forskellig slags frugt ved vejkanten til ganske billige priser.

Sitka

Sommerhus på Læsø

Kultur

Ikke kun naturen frister på Læsø. Læsø byder også på musikfestival, madfestival, udstillinger, kunsthåndværk, spisesteder og cafeer.

Museumsgården

Glaspusteri

Storhaven

Læsø uldstue

Sæl safari

Særlige kulinariske oplevelser på Læsø

Jomfruhummere, friske fisk, skaldyr, kantareller, honning fra den brune bi, Læsø salt og Læsø-is.

Find flere gode informationer og inspiration på Visit Læsøs hjemmeside ved at klikke på dette link.